Food from Paradise ... available on Earth Eetkramen, eetstanden en mobiele catering units voor elk feest
Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elk familiefeest, klantenevent, personeelsfeest, of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen. Voor 10 of 10.000 personen.
Van hapje tijdens de receptie, over voor- en hoofdgerecht tot uitgebreid dessertbuffet
Uw gasten kunnen aan onze eetkramen en eetstanden smullen van frietjes en snacks en van pasta-, wok- en barbecuegerechten. Na een uitgebreid dessertbuffet, een pannenkoekenfestijn of een wafelbak zal uw feest nog lang lekker nasmaken.

Gratis offerte

Catering Paris Royal
Steven De Sloover - Fleure Sasanguie
Tel: +32 (0)55/311 611
Gsm Steven: +32 (0)477/27 81 93
Gsm Fleure: +32 (0)479/83 27 40
Mail: info@parisroyal.be


Housewarming party of instuif organiseren

Geplaatst in de categorie Catering

Een nieuw huis is altijd een aanpassing. Er komt altijd enorm veel bij kijken. Eerst en vooral moet je het huis in orde brengen en dozen uitpakken hoort daar ook altijd bij. Het is geen klus dat op een twee drie geklaard is.

Maar eens je goed en wel geïnstalleerd bent en alles komt een beetje in zijn plooi terecht, wil je graag  je nieuwe woonst aan iedereen laten zien. Dit wordt ook wel eens een housewarming party genoemd. Omdat jij al zoveel werk hebt gehad met de verhuis en dergelijke toestanden, wordt het verzorgen van zo’n feestje je misschien net iets te veel. Dan kan je uiteraard de hulp van de catering van Paris Royal inschakelen. Een mobiele frituur voor het huis plaatsen is een goed idee.

Paris Royal biedt een zeer uitgebreide service aan, waarbij alles mogelijk is. Je kunt kiezen uit verschillende eetkraampjes zoals een frietkraam dat je kan huren, maar ook de drankservice wordt door Paris Royal voorzien. De ideale service voor een housewarming party is een frietkraam huren,  zijn de overheerlijke verse pitabroodjes en de wokkramen. Je hoeft niet allemaal aan tafel te zitten, iedereen staat gewoon waar hij wil. De mensen komen tenslotte toch om je nieuwe huis te bewonderen.

Het dessertbuffet is ook zeker aan te raden. Hier zit zowat alles in; pannenkoeken, gebak,  ijs, soezen en nog veel meer!

Een reactie op “Housewarming party of instuif organiseren”

  1. Bianka zegt:

    Ik geef een instuif voor mijn verhuis wa. Geef ik ams drank en voeding

Geef een reactie