Food from Paradise ... available on Earth Eetkramen, eetstanden en mobiele catering units voor elk feest
Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elk familiefeest, klantenevent, personeelsfeest, of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen. Voor 10 of 10.000 personen.
Van hapje tijdens de receptie, over voor- en hoofdgerecht tot uitgebreid dessertbuffet
Uw gasten kunnen aan onze eetkramen en eetstanden smullen van frietjes en snacks en van pasta-, wok- en barbecuegerechten. Na een uitgebreid dessertbuffet, een pannenkoekenfestijn of een wafelbak zal uw feest nog lang lekker nasmaken.

Gratis offerte

Catering Paris Royal
Steven De Sloover - Fleure Sasanguie
Tel: +32 (0)55/311 611
Gsm Steven: +32 (0)477/27 81 93
Gsm Fleure: +32 (0)479/83 27 40
Mail: info@parisroyal.be


Heerlijke babyborrel receptie verzorgen te Brugge

Geplaatst in de categorie Traiteur

Ook dit weekend terug héél wat babyborrels op het programma bij traiteur Paris Royal uit Maarkedal. Ursel, Oostkamp bij Brugge, Westrozebeke, en Koolkerke staan op de lijst. Mensen boeken een babyborrel bij traiteur Paris Royal omdat alles duidelijk is en tot in de puntjes besproken kan worden. Géén onduidelijkheden in de factuur of prijzen per pannenkoek op een babyborrel of doopfeest. Hoe kan je dit controleren? Een vaste prijs zonder kleine lettertjes.

Pannenkoeken bakken en wafels serveren op een babyborrel of geboortefeest vergt héél wat kennis. Ervaring leert ons hoeveel pannenkoeken er zullen gegeten worden, en met 100 pannenkoekjes kom je echt niet ver! Uiteraard afhankelijk van het aantal genodigden op jouw babyborrel.

Uitstraling en vakkenis waarbij de Chef de Cuisine of de maitre d’ hotel steeds mee op verplaatsing komen, daar betaalt u voor, géén dwaze ongeschoolde clown achter een wafelijzer die onze formules probeert te imiteren. U bent gewaarschuwd! Professioneel, dat is traiteur Paris Royal!

Geef een reactie