Food from Paradise ... available on Earth! Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.

Van ontbijt tot hapje tijdens de receptie, over luxe ovenkoeken met bediening tot uitgebreid dessertbuffet.

Een pannenkoekenfestijn of een wafelbak, uw feest zal nog lang lekker nasmaken.

Gratis offerte

Catering | traiteur | culinair architect
Steven De Sloover - Fleure Sasanguie
Tel: +32 (0)55/311 611
Gsm Steven: +32 (0)477/27 81 93
Gsm Fleure: +32 (0)479/83 27 40
Mail: info@parisroyal.be


Leuke tips voor het organiseren van een babyborrel

Geplaatst in de categorie Babyborrel

We hebben er ondertussen enkele 100 den verzorgd, van die leuke babyborrels, een feest waar mensen bijeenkomen om de kersverse ouders te feliciteren. Kindjes geboren, groot en klein, mooie baby’s en héél mooie baby’s.

Op dergelijke feestjes, vaak verzorgd door een traiteur wordt er af en toe ook eens wat animatie voorzien. Ook daar de één al wat origineler dan de andere.

Als bevoorrechte partij door het uitvoeren van de catering hebben we onlangs een héél leuk idee gezien en willen deze tip graag met jullie delen. Deze papa en mama hadden op elke tafel briefjes gelegd met de naam van het kindje waar de vele genodigden een boodschap of wens konden neerpennen. Een persoonlijk aandenken voor de ouders van hun vrienden en kennissen. Bij het verlaten van de feest locatie kon je het briefje in een schilderij van enveloppen steken. Echt leuk gedaan.

Anderen opteren voor een wens boek waar je iets kan in neerpennen. Wat uiteraard ook best leuk is.

Geef een reactie