Food from Paradise ... available on Earth! Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.

Van ontbijt tot hapje tijdens de receptie, over luxe ovenkoeken met bediening tot uitgebreid dessertbuffet.

Een pannenkoekenfestijn of een wafelbak, uw feest zal nog lang lekker nasmaken.

Ons nieuw frietkraam ontdekken? Vanaf 15 januari 2019 beschikken we over een gloednieuwe foodtruck van waaruit we de lekkerste broodjes hamburgers, tipzak frietjes en hartige snacks kunnen aanbieden. Onze jarenlange ervaring is uw garantie op succes.

Gratis offerte

Catering | traiteur | culinair architect
John Schotsaert
Gsm Chef: +32 (0)497/28 89 21
Gsm Maître: +32 (0)472/67 52 27
Mail: post@parisroyal.be


Ontbijtborrel organiseren met traiteur Paris royal

Geplaatst in de categorie Babyborrel

De ontbijtborrel of ook wel een babyborrel ontbijt genaamd is een populaire trend die zich steeds verder zet. Het is een feest waar jong en oud op zijn uitgenodigd om de pasgeboren baby te bewonderen.

Héél wat jonge ouders opteren om een babyborrel te organiseren in de namiddag. Wij als traiteur zijn ervan overtuigd dat een ontbijtborrel heel wat voordelen biedt. Uiteraard nodig je een heel grote groep mensen uit op één dag, dit gegeven op zich is al een hele verademing, dat niet iedereen bij je thuis langs moet komen. Een ontbijtborrel organiseren kan reeds vroeg in de morgen. Genodigden zijn dan gevraagd tussen 9.00h en 11.00h of tussen 9.30h en 12.00h. Een ontbijtborrel kan aldus 2 of 3 uren duren, maar loopt meestal niet uit. Al of niet verwelkomen met een glaasje cava of direct aan het ontbijt beginnen. Een bedrijf dat in de loop der jaren héél wat ervaring heeft opgedaan is https://www.babyborrels.be/receptie/

Een pluspunt voor het organiseren van een ontbijtborrel is dat jullie nog een hele namiddag vrij hebben. Alhoewel, vrij is relatief met een pasgeboren kindje aan jullie zijde. Een babyborrel ontbijt is een leuke nieuwe manier van welkom zeggen tegen jullie genodigden.

Geef een reactie