Food from Paradise ... available on Earth! Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.

Van ontbijt tot hapje tijdens de receptie, over luxe ovenkoeken met bediening tot uitgebreid dessertbuffet.

Een pannenkoekenfestijn of een wafelbak, uw feest zal nog lang lekker nasmaken.

Ons nieuw frietkraam ontdekken? Vanaf 15 januari 2019 beschikken we over een gloednieuwe foodtruck van waaruit we de lekkerste broodjes hamburgers, tipzak frietjes en hartige snacks kunnen aanbieden. Onze jarenlange ervaring is uw garantie op succes.

Gratis offerte

Catering | traiteur | culinair architect
John Schotsaert
Gsm Chef: +32 (0)497/28 89 21
Gsm Maître: +32 (0)472/67 52 27
Mail: post@parisroyal.be


Verwen vrienden en familie met een babyborrel ontbijt

Geplaatst in de categorie Babyborrel

Wil je een geboorte op een eigentijdse manier vieren en iedereen uit kunnen nodigen zonder een overvolle woonkamer? Dan is een babyborrel ontbijt zeker een leuk en origineel idee. Verwen je gasten met een uitgebreid ontbijt of brunch en laat ze een ontbijtborrel op een compleet nieuwe manier beleven. Deze ontbijtreceptie duurt twee tot drie uur en geeft je als gastvrouw en gastheer de gelegenheid om je baby aan iedere gast voor te stellen, zonder je te hoeven bekommeren over het serveren van eten en drinken.

Tijd voor een ontbijtborrel

Over het algemeen wordt ervoor gekozen om het ontbijtbuffet 4, 8 tot 12 weken na de geboorte te houden, zodat je zelf alweer opgeknapt bent van de bevalling en de nodige rust en tijd hebt voor je gasten. De gelegenheid duurt meestal twee à drie uur en loopt bijna nooit uit. Door de organisatie uit handen te geven, hoef je alleen door te geven voor hoeveel personen en op welke datum het feest gehouden moet worden. Zo kun je al je tijd voor je baby gebruiken, de kraamtijd is immers al druk genoeg.

1149642_10151521636392024_1191502860_o

Het verloop en de mogelijkheden van een ontbijt

De trend van het babyborrel ontbijt wordt steeds populairder en is geschikt voor alle gasten, jong en oud. Met mogelijkheden variërend van een ontbijtborrel, ontbijtreceptie of brunch laat je het ontbijt naar smaak verlopen. Het voordeel van het houden van een babyborrel ontbijt, dat al vanaf 8 à 9 uur plaats kan vinden, is dat jullie de middag vrij hebben voor een dutje met de baby terwijl je kindje ochtends vaak al wakker is.

Geniet van deze originele manier van het voorstellen van de pasgeborene aan al je vrienden en familie. Als ouder heb je tijdens een ontbijtbuffet de tijd om actief te genieten van het samenkomen met je geliefden. Bovendien kun je weer eens uitgebreid ontbijten, wat er tijdens de eerste maanden na de geboorte nog wel eens bij in schiet. Hoewel het zelf organiseren van een babyborrel als ontzettend stressvol kan worden ervaren, is het laten organiseren van een ontbijtbuffet een uitkomst. Zeker wanneer je in een keer alle visite hebt kunnen verwelkomen.

Zo wordt jullie feest ter ere van jullie nieuwe kroost van begin tot einde helemaal verzorgd.

 

One Response to “Verwen vrienden en familie met een babyborrel ontbijt”

 1. Leen Stockmans schreef:

  Beste
  Met interesse, heb ik de info rond het babyborrelontbijt gelezen.
  Welke formules bieden jullie aan, voor ongeveer 100 gasten?
  Voorzien jullie zelf servies en bestek?
  alvast dank voor alle info.

  met vriendelijke groeten
  Leen

Geef een reactie