Food from Paradise ... available on Earth! Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.

Van ontbijt tot hapje tijdens de receptie, over luxe ovenkoeken met bediening tot uitgebreid dessertbuffet.

Een pannenkoekenfestijn of een wafelbak, uw feest zal nog lang lekker nasmaken.

Ons nieuw frietkraam ontdekken? Vanaf 15 januari 2019 beschikken we over een gloednieuwe foodtruck van waaruit we de lekkerste broodjes hamburgers, tipzak frietjes en hartige snacks kunnen aanbieden. Onze jarenlange ervaring is uw garantie op succes.

Gratis offerte

Catering | traiteur | culinair architect
John Schotsaert
Gsm Chef: +32 (0)497/28 89 21
Gsm Maître: +32 (0)472/67 52 27
Mail: post@parisroyal.be


Wij plaatsen een echte mobiele frituur op uw babyborrel

Geplaatst in de categorie Babyborrel

Wensen jullie een exclusieve babyborrel met een verrassingseffect voor jouw gasten? Een mobiele frituur? Niet de standaard broodjes, of gebak met koffie .…Dan ben je bij ons:  catering Paris Royal aan het juiste adres.

Wij staan altijd open voor nieuwe trends, hippe en leuke ideeën. Dit kan je zien aan onze talrijke originele formules die wij aanbieden om van jouw  feest een onvergetelijke dag te maken. Momenteel is het frietkraam voor de babyborrel, heel erg in trek. Winter, zomer, herfst of lente: de frietjes vallen steeds in de smaak bij de feestvierders.

Ook voor jou als gastheer of gastvrouw zijn er tal van voordelen. Zo komen wij ter plaatste met een mobiele frituur naar een locatie van jou keuze. Dit kan bij jou thuis zijn, een feestzaal dichtbij, parochiezaal van je gemeente…. Wij zijn niet plaatsgebonden: u kiest de locatie en versiert deze naar uw eigen smaak en voorkeur. Een leuke, praktische  locatie is al de helft van een geslaagd feest.

Nog een voordeel is dat wij het feest op culinair gebied  verzorgen van A-Z.  Al het nodige materiaal wordt door ons voorzien. Wij bakken de frietjes ter plaatse, serveren ze vers aan de gasten met saus en vlees naar uw keuze. Tijdens het feest gaan wij regelmatig rond om alles op te ruimen en uiteindelijk alles net achter te laten op het einde van het feest. Kortom u hoeft zich dus geen zorgen te maken voor de goede gang van zaken. Indien u dit wenst kunnen wij ook voor de apéritief en de algemene drank tijdens het feest zorgen.

Een baby brengt sowieso al de nodige kosten met zich mee: dit is heel normaal en begrijpelijk. Daarom kan u bij Catering Paris Royal terecht voor  heel scherpe prijzen. En wordt jouw feest aangepast naar jouw wensen en normen. Neem gerust contact met ons op en bekijk alvast de website http://www.babyborrels.be

One Response to “Wij plaatsen een echte mobiele frituur op uw babyborrel”

  1. Marjolein Devroede schreef:

    Beste

    ik zou in Kruishoutem een babyborrel voor ongeveer 50 volwassenene en 10 kinderen willen organiseren. Ik zou graag een frietje + saus + 2 snacks naar keuze aanbieden. Evt. met mogelijkheid tot bicky burger inbegrepen. Kunt u mij een offerte bezorgen? Bedankt!
    Marjolein

Geef een reactie