Food from Paradise ... available on Earth! Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.

Van ontbijt tot hapje tijdens de receptie, over luxe ovenkoeken met bediening tot uitgebreid dessertbuffet.

Een pannenkoekenfestijn of een wafelbak, uw feest zal nog lang lekker nasmaken.

Ons nieuw frietkraam ontdekken? Vanaf 15 januari 2019 beschikken we over een gloednieuwe foodtruck van waaruit we de lekkerste broodjes hamburgers, tipzak frietjes en hartige snacks kunnen aanbieden. Onze jarenlange ervaring is uw garantie op succes.

Gratis offerte

Catering | traiteur | culinair architect
John Schotsaert
Gsm Chef: +32 (0)497/28 89 21
Gsm Maître: +32 (0)472/67 52 27
Mail: post@parisroyal.be


Food truck huren | Wafels. Pannenkoeken. | 055 311 611

Geplaatst in de categorie Bedrijfsfeest

Food truck met wafels en pannenkoeken bakt ze bruin

De overheerlijke geur van wafels uit onze food truck doet iedereen watertanden. Met deze lekkernijen begint elk feestje pas echt. Laat een professionele foodtruck bijvoorbeeld overheerlijke wafels bakken tijdens een verjaardagsfeest. Of haal de zoete lekkernijen tevoorschijn tijdens een bedrijfsfeest. Met wafels geef je elke gelegenheid een vrolijk tintje.

 

In de ban van de wafel

Wanneer je eenmaal van een wafel proeft, ben je verloren. Het is een smakelijk gebakje gemaakt van bloem, melk en eieren. Inwoners van Zuid-Nederland en België zijn al jaren in de ban van deze lekkernij. Daar eet jong en oud allerlei soorten wafels, van exemplaren met een flinke toet slagroom tot toppings van aardbeien, vanille en chocola.

Smullen van de Brusselse wafel
Voor absolute topkwaliteit kun je een foodtruck met wafels inhuren. Het heeft een groot aanbod aan verschillende soorten lekkere wafels. Erg populair is de Brusselse wafel. Sterker nog, het is een van de bekendste Belgische exportproducten. Zo smult men er zelfs van in de Verenigde Staten en Japan. Een Brusselse wafel herken je aan de rechthoekige vorm, en grote vierkante inkepingen. Een variant van de Brusselse wafels zijn onze wafels op een stokje. Bijzonder gewaardeerd bij de kinderen.

Zoete lekkernij
Bijzonder aan de Brusselse wafel is dat er geen suiker aan het lopende beslag is toegevoegd. Desondanks smaakt het nog steeds heerlijk krokant en zoet. Je kunt er namelijk zelf poedersuiker overheen strooien, of een flinke dot slagroom erop spuiten. In het Vlaamse stripverhaal Nero smullen de hoofdpersonen aan het einde van elk verhaal van een heerlijke wafel.

Luikse wafel is een lekkernij
Een andere wafel die je kunt bestellen bij de food truck is de Luikse variant. Deze lekkernij kun je herkennen aan de ronde vorm met ruitjes. De Luikse wafel heeft een zoete smaak omdat er parelsuiker in het deeg is verwerkt. Het is dus niet nodig dat je deze wafels met poedersuiker bestrooit, maar het kan natuurlijk altijd.

fixed-1399376863gaufre%20_web

Unieke toppings
Bij de foodtruck met wafels kun je genieten van unieke toppings. Geniet bijvoorbeeld van suiker, slagroom en aardbeien. Of misschien wil je graag eens proeven van een wafel met roomboter of andere soorten fruit. Andere toppings waaruit je kunt kiezen zijn onder andere Nutella, confituur, chocoladesaus, M&M, banaan en advocaat.

Lekkere traktaties bij een bedrijfsfeest
De foodtruck gebruikt verschillende formules bij diverse gelegenheden. Zo levert het met veel plezier lekkere traktaties bij bedrijfsfeesten. Bediening en bestek zijn daarbij inbegrepen. Het kan een klein bedrijfsfeest betreffen met 100 personen, maar ook een groot evenement met duizend personen. De foodtruck zorgt met een flinke dosis professionaliteit en kwaliteit ervoor dat iedereen kan genieten van één of meerdere wafels.

Festijn van zoetigheden
Daarnaast kun je de foodtruck inhuren voor een verjaardagsfeest of high tea. Lekkere wafels à la volonté maken het feestje helemaal compleet. Het is zelfs mogelijk om er pannenkoeken bij te laten bakken. Zo creëer je een wafel én pannenkoekenfestijn. Naast het bakken van wafels en pannenkoeken zijn er nog meer mogelijkheden om de feestvreugde te verhogen. Zo levert de foodtruck eventueel ook een ijsbuffet en vers fruit erbij. Of kies in combinatie met pannenkoeken en wafels à la volonté voor een buffet met heerlijke fruitwafels en een kop koffie erbij.

3 Responses to “Food truck huren | Wafels. Pannenkoeken. | 055 311 611”

 1. Ann Dugardein schreef:

  Beste,
  Kunt u mij een prijsoverizcht bezorgen voor de huur van de foodtruck met wafels a volonte? We hebben grote interesse voor onze babyborrel in oktober 2016. (Ca.200 pers) in de omgeving van Brugge (west-vlaanderen).
  Dank bij voorbaat,

  Ann Dugardein

 2. Van Molhem Judith schreef:

  Kan u mij een prijsofferte maken voor een namiddag op een 10-jarig bestaan van een rusthuis jullie foodtruck te hebben. Wij schatten ongeveer een 200-tal personen. Kan u ook vermelden wat jullie hiervoor nodig hebben

 3. Bert Van Opstal schreef:

  Kan u mij een prijsofferte maken voor een namiddag op een team-building event met jullie foodtruck(wafels) te hebben (Ukkel). Wij schatten ongeveer een 200-tal personen. Kan u ook vermelden wat jullie hiervoor nodig hebben

  Dank U bij voorbaat

Geef een reactie