Food from Paradise ... available on Earth! Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.

Van ontbijt tot hapje tijdens de receptie, over luxe ovenkoeken met bediening tot uitgebreid dessertbuffet.

Een pannenkoekenfestijn of een wafelbak, uw feest zal nog lang lekker nasmaken.

Ons nieuw frietkraam ontdekken? Vanaf 15 januari 2019 beschikken we over een gloednieuwe foodtruck van waaruit we de lekkerste broodjes hamburgers, tipzak frietjes en hartige snacks kunnen aanbieden. Onze jarenlange ervaring is uw garantie op succes.

Gratis offerte

Catering | traiteur | culinair architect
John Schotsaert
Gsm Chef: +32 (0)497/28 89 21
Gsm Maître: +32 (0)472/67 52 27
Mail: post@parisroyal.be


Frietkraam serveert de beste frietjes tijdens Ek voetbal

Geplaatst in de categorie Bedrijfsfeest

Een teambuilding met voetbal … én frietjes
Het EK voetbal in Frankrijk is de ideale gelegenheid om aan teambuilding op uw bedrijf te doen! En wat past er beter bij voetbal dan frietjes? Laat uw werknemers samenkomen tijdens de EK matchen om te genieten van een frietje met een snack. Met onze snelle service en hoogtechnologische friteuses worden uw werknemers in wenk bediend voor en tijdens de wedstrijden. Samen praten, lachen en een frietje delen is niet alleen gezellig, maar ook bevorderlijk voor de sfeer op uw bedrijf. Met de budgetvriendelijke kramen van frietkraam.be wordt voetbal kijken nog leuker. Ontdek de voordelen van catering op uw bedrijf met de professionele frituurwagens van frietkraam.be.

Gezellig en budgetvriendelijk
Heel wat bedrijven kiezen ervoor om een EK match uit te zenden. Voetbal is een ideale sfeermaker en brengt werknemers samen. Een frietje voor extra gezelligheid mag daar niet bij ontbreken! Zowel tijdens de matchen van de Rode Duivels als tijdens andere EK wedstrijden is een frietkraam een leuke invulling voor een (avond)maal. De voordelige tarieven van frietkraam.be garanderen u bovendien dat uw event met voetbal en frietjes budgetvriendelijk blijft. Frietkraam.be berekent de prijs per persoon en rekent geen extra kosten aan voor de huur. Afhankelijk van het aantal gasten en de gekozen mogelijkheden, houdt u dus zelf het budget onder controle. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte of meer informatie!

Klantvriendelijke bediening
Met een gemiddelde wachttijd van 40 seconden voor een pakje friet met snack werkt frietkraam.be snel en efficiënt. Terwijl uw werknemers elkaar leren kennen, bedienen wij tot 1000 personen per uur. Onze kramen zijn uitgerust met hoogtechnologische friteuses die in een mum van tijd heerlijk goudgele en knapperige frietjes bakken. De vlotte klantenservice garandeert dat iedereen vriendelijk en snel bediend wordt. Onze werknemers bedienen u bovendien in kokskledij voor een professionele look. Mis niets van de EK wedstrijden dankzij de luxe frietkramen en topbediening van frietkraam.be!

DSC_7178

Voor elk wat wils
Met de ruime menukeuze van frietkraam.be vindt elke hongerige waar ie zin in heeft! Belgische frietjes smaken nog beter met de juiste sauzen en een lekkere snack. Met de 5 verrassende menukeuzes van frietkraam.be krijgt elke frietjesfan een heerlijk maal tijdens de EK wedstrijden. Met meer dan 20 jaar ervaring weet frietkraam.be de beste frietjes te bakken. Pas zelf de keuzemogelijkheden aan voor een geïndividualiseerd aanbod, aangepast aan uw event en budget. Contacteer frietkraam.be om de opties te bespreken!

De beste frietjes … bij frietkraam.be
Frietjes van frietkraam.be tijdens het EK voetbal dat is …
– gezellig praten met een frietje en een snack
– budgetvriendelijk, aangepast aan uw wensen en noden
– een professionele service
Wacht niet totdat alle frietkramen volgeboekt zijn tijdens het EK. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte aan te vragen!

Geef een reactie