Food from Paradise ... available on Earth! Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.

Van ontbijt tot hapje tijdens de receptie, over luxe ovenkoeken met bediening tot uitgebreid dessertbuffet.

Een pannenkoekenfestijn of een wafelbak, uw feest zal nog lang lekker nasmaken.

Ons nieuw frietkraam ontdekken? Vanaf 15 januari 2019 beschikken we over een gloednieuwe foodtruck van waaruit we de lekkerste broodjes hamburgers, tipzak frietjes en hartige snacks kunnen aanbieden. Onze jarenlange ervaring is uw garantie op succes.

Gratis offerte

Catering | traiteur | culinair architect
John Schotsaert
Gsm Chef: +32 (0)497/28 89 21
Gsm Maître: +32 (0)472/67 52 27
Mail: post@parisroyal.be


Huur ons frietkraam tijdens het EK in Frankrijk

Geplaatst in de categorie Bedrijfsfeest

Over minder dan twee maanden begint in Frankrijk alweer het EK voetbal. Tijdens het WK voetbal van 2014 maakten onze Rode Duivels indruk en haalden ze de kwartfinale. Na hun goede prestaties tijdens de kwalificatiewedstrijden is de verwachting dat zij deze zomer onder leiding van Marc Wilmots ook weer ver kunnen geraken in het toernooi. Om te beginnen moeten zij het opnemen tegen Italië, Ierland en Zweden op 13 juni, 18 juni en 22 juni.

Wat is er nu gezelliger dan tijdens het Europees Kampioenschap een match van de Rode Duivels met een grote groep mensen samen te bekijken onder het genot van een pintje en wat frietjes. Als bedrijf kunt u hierop inspelen door uw werknemers en hun familie op een van de matchdagen uit te nodigen om gezamenlijk de wedstrijd te komen bekijken op een groot scherm. Dit zal de sfeer en saamhorigheid in uw bedrijf zeker ten goede komen. Natuurlijk zorgt u hierbij ook voor een hapje en een drankje. Wilt u hierbij uw werknemers eens echt verwennen? Huur dan nu een mobiele frietkraam van Catering Paris Royal.

DSC_7178

 

Wat kunt u van ons verwachten? Op de afgesproken dag komt er een mobiele frietkraam naar de gewenste locatie. Na aankomst beginnen wij met de voorbereidingen voor het door u gekozen menu en na ongeveer een uur kunnen de eerste frietjes en snacks geserveerd worden. U kunt kiezen uit 5 verschillende, uitgebreide menu’s, bestaande uit verse frietjes en diverse snacks zoals frikandel en kipcorn of broodjes hotdogs en broodjes hamburger en desgewenst ook nog Calamares, gekruide kippenboutjes of groentjes en daarnaast kunnen wij ook nog zorgen voor heerlijke desserts, zoals Belgische wafels, Italiaans ijs of pannenkoeken. Wanneer uw medewerkers en hun familie liever halal of vegetarisch eten, dan kunnen wij daar ook rekening mee houden. De gemiddelde wachttijd per persoon is ongeveer 40 seconden en wij hebben de mogelijkheid om tot 1000 personen per uur te bedienen. U mag daarbij altijd op een uitstekende en klantvriendelijke service rekenen.

De prijs die u moet betalen wordt berekent per persoon, afhankelijk van het aantal gasten, en welke keuzemogelijkheden u hen aan wilt bieden. Bij de prijs zijn ook andere zaken inbegrepen, zoals het opstellen en het gebruik van een heel verzorgde frietwagen, servetten, vuilnisbakken etc. Voor meer informatie over de verschillende menu’s en de prijzen en tevens mogelijkheden voor andere feesten verwijzen wij u naar onze website frietkraam.be. Heeft u interesse en wilt u een offerte aanvragen, vul dan het contactformulier in op onze website of neem direct contact met ons op via +32 (0)55/311 611 of info@parisroyal.be

Wilt u verzekerd zijn van heerlijke frietjes voor uw bedrijf op 13 juni, 18 juni of 22 juni, neem dan nu contact met ons op. Uiteraard hopen wij dat er voor de Rode Duivels nog meer matchdagen op het EK zullen volgen, waarop wij u ook graag van dienst zijn tijdens al uw feesten.

Geef een reactie