Food from Paradise ... available on Earth! Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.

Van ontbijt tot hapje tijdens de receptie, over luxe ovenkoeken met bediening tot uitgebreid dessertbuffet.

Een pannenkoekenfestijn of een wafelbak, uw feest zal nog lang lekker nasmaken.

Ons nieuw frietkraam ontdekken? Vanaf 15 januari 2019 beschikken we over een gloednieuwe foodtruck van waaruit we de lekkerste broodjes hamburgers, tipzak frietjes en hartige snacks kunnen aanbieden. Onze jarenlange ervaring is uw garantie op succes.

Gratis offerte

Catering | traiteur | culinair architect
John Schotsaert
Gsm Chef: +32 (0)497/28 89 21
Gsm Maître: +32 (0)472/67 52 27
Mail: post@parisroyal.be


Wafels op een stokje | wafelkraam | Food truck

Geplaatst in de categorie Bedrijfsfeest

Wafels op een stokje, verrukkelijk op elk moment

De Belgische wafel is zeer geliefd
Wafels, of het nu de Luikse of de Brusselse zijn, zijn heerlijk en voor velen dan ook onweerstaanbaar. De lekkernij is in de eerste plaats ons land zeer geliefd, zo blijkt uit de vele kraampjes, winkels en andere locaties waar ze besteld en gegeten kunnen worden. De wafel is echter ook bekend over de landsgrenzen, zoals in Frankrijk en Nederland. Niet alleen de smaak van de wafel wordt geapprecieerd. Het leuke is dat ze gegeten kunnen worden in allerlei varianten. Omdat elke persoon zijn eigen smaakvoorkeuren heeft, bestaat er een ruime keuze uit vele toppings. Waar u wellicht nog niet bekend mee bent, zijn de bijzondere versie die wij bakken, namelijk de wafels op een stokje. Wij nodigen u graag uit kom kennis te maken met onze foodtruck ‘entre Ciel et Terre’!

De variaties op de klassieke wafel
De klassieke wafels worden veelal gegeten met poedersuiker. Enkele toppings die ook vaak worden gebruikt zijn bijvoorbeeld die met slagroom, aardbeien of met de hazelnootpasta van Nutella, al dan niet in combinatie met elkaar. Omdat elke persoonlijke smaak anders is, zijn er natuurlijk vele andere combinaties en toppings mogelijk. In onze wafelkraam bieden wij daarom een ruime keuze aan, zodat u uw wafel kunt eten zoals u dat wenst. Wat dacht u van een wafel met aardbeiencoulis? Heeft u al eens een topping van de eierlikeur advocaat geprobeerd? Ook een topping van browniecrumble behoort tot ons assortiment. Veel andere toppings zijn ook mogelijk, wij verrassen u graag!

DSC_7217

Met de wafel op een stokje bieden wij een nieuwe variant
De bekende Brusselse of Luikse wafel bakken wij graag voor u, zoals wij al lang doen. Naast deze klassieke lekkernijen hebben wij een nieuwe variant bedacht, namelijk de wafel op een stokje. Zo kunt u genieten van de verrukkelijke smaak van een wafel, maar dan wordt deze op een feestelijke wijze gepresenteerd. Dus bent u voor een specifieke gelegenheid op zoek naar originele en smakelijke hapjes? Dan staan wij voor u klaar! Voor feestelijke momenten zoals een verjaardagsfeestje voor kinderen (maar zeker ook voor volwassenen), een babyborrel of een opendeurdag komen wij graag langs om onze wafels op een stokje te komen bakken. Wij garanderen u veel culinair plezier!

Meer informatie?
Als u inmiddels nieuwsgierig bent geworden naar ons wafelkraam op uw feestje, dan nodigen wij u van harte uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij geven u graag alle informatie die u wenst. Door middel van het contactformulier kunt u gratis een offerte op maat aanvragen. Hopelijk mogen wij u van dienst zijn!

Geef een reactie