Food from Paradise ... available on Earth! Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.

Van ontbijt tot hapje tijdens de receptie, over luxe ovenkoeken met bediening tot uitgebreid dessertbuffet.

Een pannenkoekenfestijn of een wafelbak, uw feest zal nog lang lekker nasmaken.

Ons nieuw frietkraam ontdekken? Vanaf 15 januari 2019 beschikken we over een gloednieuwe foodtruck van waaruit we de lekkerste broodjes hamburgers, tipzak frietjes en hartige snacks kunnen aanbieden. Onze jarenlange ervaring is uw garantie op succes.

Gratis offerte

Catering | traiteur | culinair architect
John Schotsaert
Gsm Chef: +32 (0)497/28 89 21
Gsm Maître: +32 (0)472/67 52 27
Mail: post@parisroyal.be


Een frietkraam huren met een 3 sterren service

Geplaatst in de categorie Catering

Frietkramen: waarom geen sterrenbehandeling?

Belgen zijn een volk van frietliefhebbers. Niet toevallig is de friet naast een favoriete maaltijd ook een stuk cultureel erfgoed in ons gezellig landje. Geen wonder dan ook dat men al eens graag een evenement opluistert met een frietkraam. Of het nu een babyborrel, een privé-feest of een bedrijfsevent is. Of misschien heb je nu gewoon een ontzettende zin in wat goudgele stukjes hemel: een frietkraam is altijd een goede keuze. Maar daarom niet elke mobiele frituur. Het ene kraam is het andere immers niet.

Uitstraling

Een groot probleem met het fenomeen van de mobiele frituren is een totaal gebrek aan uitstraling en klasse. Meteen doemt het beeld op van de net iets te dikke friturist die in zijn te klein, met vet bevlekt shirt en een doek over de schouder frieten staat te bakken. Geen leuk zicht op een feest van een zeker allooi en alvast niet smakelijk om te bestellen. Zo niet bij ons. Een goede uitstraling en 3 sterren service dragen we hoog in het vaandel zodat onze mobiele frituur in geen enkele locatie uit de toon valt. Eens de luifel opengaat dient het feest te zijn en is het de bedoeling dat het aanwezige publiek zich automatisch aangetrokken voelt tot het kraam. Niet dat het een afstotende indruk geeft. Dankzij de verregaande professionaliteit van ons team verzekeren we dan ook een service om te onthouden.

538106_10151248217317024_1325566262_n

De kleren maken de man, het menu het feest

Het is ontzettend moeilijk een goede uitstraling te verzekeren als men niet uniform is in kledingwijze. Vandaar ook dat al ons personeel niet in een aftands t-shirt voor de dag komt maar in uniforme kledij van goede kwaliteit. Desgewenst is zelfs bediening in volwaardig koksuniform mogelijk. Zo is onze mobiele frituur niet enkel verzorger van de heerlijke maaltijd maar tevens een extra beleving tijdens een ongetwijfeld geslaagd feest. Professionele uitstraling alleen maakt natuurlijk op zijn eentje nog geen 3 sterren service. Als het menu en de kwaliteit van het eten niet op dezelfde standaard staat als de rest is het verloren moeite daar de tijd in proberen te steken. Vandaar ook dat je bij ons een uitgebreider en net iets anders menu zult terugvinden dan vaak het geval is bij frietkramen. Zo kan je onder andere ook genieten van een veggieburger, diverse soorten beleg, loempia’s en nog zoveel meer in handige menuformules. Daarenboven is alles dat geserveerd wordt in onze kramen zo vers als maar zijn kan. Diepvriesfrieten zorgen voor een langere wachttijd en nemen heel wat meer vet in zich op dan verse. Vanzelfsprekend opereren onze frietkramen dan ook met enkel kraakverse gesneden frietjes.

DSC_7178

Wat je ziet is wat je krijgt

Er is een oud Engels spreekwoord dat luidt “the proof of the pudding is in the eating”. Ruwweg kunnen we stellen dat de betekenis neerkomt op: eerst zien, dan geloven maar dan op een meer culinaire manier. Net hetzelfde geldt voor de frietkramen die we doorheen heel België verhuurd hebben en blijven verhuren. Duizenden tevreden klanten zijn het testament voor de professionaliteit en de klasse die onze mobiele frituren uitstralen en toevoegen aan ieder feest. Eenmaal het verschil gezien en geproefd te hebben tussen een traditioneel, doordeweeks frietkraam en onze kramen van topkwaliteit is er geen weg meer terug. Daarbij hoef je nooit bang te zijn in onverwachte kosten te vallen. Transparante offertes en het ontbreken van kleine lettertjes zijn twee steunpilaren van het zakendoen die we hoog in het vaandel dragen. Zoals al vermeld werd: als de luifel van het kraam opengaat hoort het feest te zijn, dan hoor je niet constant aan het rekenen te slaan hoeveel dat nu weer kost. Je weet ruim op voorhand exact hoeveel de kostprijs zal zijn. Bovendien bedienen onze frietkramen feesten van alle grootteordes zonder verlies van kwaliteit. Of het nu gaat om een feest van een tiental personen tot duizenden: klasse vindt je hier.

 

Geef een reactie