Food from Paradise ... available on Earth! Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.

Van ontbijt tot hapje tijdens de receptie, over luxe ovenkoeken met bediening tot uitgebreid dessertbuffet.

Een pannenkoekenfestijn of een wafelbak, uw feest zal nog lang lekker nasmaken.

Ons nieuw frietkraam ontdekken? Vanaf 15 januari 2019 beschikken we over een gloednieuwe foodtruck van waaruit we de lekkerste broodjes hamburgers, tipzak frietjes en hartige snacks kunnen aanbieden. Onze jarenlange ervaring is uw garantie op succes.

Gratis offerte

Catering | traiteur | culinair architect
John Schotsaert
Gsm Chef: +32 (0)497/28 89 21
Gsm Maître: +32 (0)472/67 52 27
Mail: post@parisroyal.be


Catering op maat voor elk feest

Geplaatst in de categorie Catering

Even voorstellen

Catering Paris Royal is een veelzijdig cateringbedrijf met klasse en is gevestigd in Maarkdal. Al onze eetkramen zijn luxe uitgerust en mede daardoor kunnen wij een uitstekende service leveren. Ons team bestaat uit gediplomeerde koks en kelners. Wij hechten belang aan kwaliteit en veiligheid. Onze kramen hebben dus niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar voldoen ook aan de hygiëne- en veiligheidseisen.

DSC_7135

We verzorgen de inwendige mens op festijnen van 10 tot 10.000 mensen, maar we besteden evenveel aandacht aan een klein feest als aan een mega-evenement. Daarbij rekenen wij faire prijzen. Wij willen immers dat u de dag na het feest ook nog lekker kunt eten. Een goede presentatie verhoogt het eetgenot en dat geldt zelfs voor onze smakelijke gerechten. Onze presentatie is eenvoudig, maar ook altijd verrassend. Ons concept is erop gebaseerd dat mensen zich op hun gemak moeten voelen met vertrouwde, maar volgens de hoogste kwaliteitseisen samengestelde lekkernijen.

Wanneer u op zoek bent naar een traiteur met smaak voor bijvoorbeeld een event of opendeurdag, bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een gratis offerte op of contacteer ons teneinde meer informatie te ontvangen.

Onze mogelijkheden

Ons aanbod aan cateringdiensten is divers. Graag lichten wij de diverse mogelijkheden even voor u toe. Heeft u een idee en staat het niet in het rijtje? U kunt altijd contact met ons opnemen om te vragen wat de mogelijkheden zijn. Voor u als organisator is het ook belangrijk om te weten dat wij flexibiliteit hoog in het vaandel dragen en het woord ‘onmogelijk’ is bij ons pas de laatste optie. Wij weten net zo goed als u dat bijsturing op een evenement vaak noodzakelijk is. Zo kan het gebeuren dat het tijdstip verandert of er plotseling toch meer nodig is dan verwacht. Wij zullen altijd ons best doen om rekening te houden met al uw wensen.

Met een frietkraam, hamburgerkraam of hotdogkraam worden uw gasten verwend met een warme hap die tevens kan dienen als een maaltijd. Een wafelkraam of ijskar is uitermate geschikt voor onze zoetekauwen. Natuurlijk behoort een dessertbuffet ook tot de mogelijkheden. Heeft uw evenement een thema rondom het Middellandse Zeegebied of gaat uw voorkeur uit naar het eten uit deze streek? Dan is een pitakraam zeker aan te raden. Blijft u liever op eigen bodem? In onze pannenkoekenkraam worden de lekkerste pannenkoeken gebakken met garnituur naar keuze. Wanneer u een feest organiseert voor 100 personen of meer, bieden wij u een mogelijkheid met Italiaanse finesse, namelijk onze pastastand. We blijven nog even in buitenlandse sferen en laten u graag nog even kennismaken met de wokmobiel, waar de meest smaakvolle wokgerechten bereid kunnen worden. Snoepkramen zullen niet alleen kinderen tot verrukking brengen maar ook het in de volwassen bezoeker weer doen herleven. Nu we het toch over kinderen hebben, wanneer u uw pasgeborene voor wilt stellen aan uw familie, vrienden en bekenden, hoort daar ook iets lekkers bij. Onze babyborrels zijn wijd en zijd populair. Goed eten, zoals wij dat voor uw gasten verzorgen, dient natuurlijk te worden gecombineerd met een lekker drankje naar keuze. Geen receptie, feest of evenement is compleet zonder een drankenkraam. Breng de sfeer van Parijs naar uw festijn met Paris Royal!

Wat doen wij?

De sfeer op een evenement staat of valt doorgaans met het eten. Smakelijk eten, gepresenteerd op onze speciale manier, verhoogt de gezelligheid in hoge mate. Onze ervaring is dat de kramen het middelpunt worden van ieder feest. De heerlijke geuren van onze gerechten lokken de gasten naar de kramen en een kijkje in de ‘keuken’ biedt toch een extra cachet aan het feest of evenement. Dit is live cooking in optima forma. Samen eten betekent samen genieten bij Paris Royal. Met onze grote diversiteit aan kramen, kunnen wij elk feest tot een succes maken.

DSC_4238

Waarom zou u kiezen voor Catering ParisRoyal?

Deze traiteur in Maarkdal is veelzijdig en weet wat het betekent om een uitmuntende service te leveren. Dit komt niet alleen door ons professionele team, maar ook door onze uitgebreide ervaring met het leveren van cateringdiensten. Wij zijn er trots op verantwoordelijk te zijn voor de catering van zo’n 450 evenementen per jaar. Uiteraard staan wij garant voor aantrekkelijke prijzen en onze mogelijkheden zijn eindeloos. Voor een formule op maat, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Verras uw gasten, van een klein gezelschap tot een massale bijeenkomst, op het volgende evenement dat u gaat organiseren. Kies voor eenvoudig en voordelig, maar tegelijkertijd ook voor verrassend en kwalitatief hoogstaand. Wij zullen ernaar streven om samen met u het evenement of feest tot een onvergetelijk hoogtepunt te maken!

Geef een reactie