Food from Paradise ... available on Earth! Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.

Van ontbijt tot hapje tijdens de receptie, over luxe ovenkoeken met bediening tot uitgebreid dessertbuffet.

Een pannenkoekenfestijn of een wafelbak, uw feest zal nog lang lekker nasmaken.

Ons nieuw frietkraam ontdekken? Vanaf 15 januari 2019 beschikken we over een gloednieuwe foodtruck van waaruit we de lekkerste broodjes hamburgers, tipzak frietjes en hartige snacks kunnen aanbieden. Onze jarenlange ervaring is uw garantie op succes.

Gratis offerte

Catering | traiteur | culinair architect
John Schotsaert
Gsm Chef: +32 (0)497/28 89 21
Gsm Maître: +32 (0)472/67 52 27
Mail: post@parisroyal.be


De geur van heerlijke Brusselse wafels doet smullen

Geplaatst in de categorie Catering

Het bakken van Brusselse wafels en verse pannenkoeken is een kunst die wij zeer serieus nemen. Zo staan wij met onze te huren wafelkraam garant voor het uitserveren van producten van slechts de hoogste kwaliteit. Catering Paris Royal verzorgt de catering op uw evenement met de grootste zorg en aandacht voor de gasten. Graag geven wij u een beeld van onze diverse formules. Uiteraard is het tevens mogelijk om zelf uw wensen aan ons door te geven. Wij maken van uw evenement of feest een culinair succes!

DSC_4263

Ons aanbod Heerlijk eten en drinken past bij ieder type evenement. Zo kunnen wij bij bijvoorbeeld op een beurs of show aanwezig zijn om de catering te verzorgen, maar uiteraard kunt u ons ook inschakelen ter opluistering van bijvoorbeeld een bruiloft, een doopfeest of een verjaardag. Verras uw gasten met een heerlijke traktatie in de vorm van een authentieke Brusselse wafel, of met een ter plaatse bereide pannenkoek. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden en kunnen rekening houden met bijzondere wensen. Zo is er voor de liefhebbers bijvoorbeeld ook vers fruit verkrijgbaar. En wat dacht u van verse aardbeien met slagroom ter afsluiting van een evenement of een diner? Ook bedienen wij u graag met een sprankelend glas cava, een (kinder)cocktail of een koffie-arrangement. Een kleine greep uit ons aanbod:

  • Brusselse wafels en pannenkoeken
  • Een ruime keuze uit beleg; speculoospasta, Nutella, diverse suikers en uiteraard fruit en slagroom
  • Geflambeerde pannenkoeken met Grand Marnier
  • Een buffet van ijs en vers fruit
  • Diverse soorten koffie met profiteroles en koekjes
  • Chocoladefondue
  • Een sprankelend buffet met cava

Wij ontzorgen u Indien u ons boekt ter opluistering van uw evenement zorgen wij voor de opstelling van buffettafels, bestek, glazen en borden. Uiteraard dragen wij tevens zorg voor een correcte en vriendelijke bediening van uw gasten. Zo heeft u geen zorgen en kunt u, samen met uw gasten, genieten van gerechten van topklasse met een zeer professionele bediening. U heeft geen zorgen wat betreft het huren van servies en glazen. Uiteraard zorgen wij er voor dat alle benodigdheden snel en keurig worden afgeruimd en opgeruimd. Ook bieden wij voldoende mogelijkheden wat betreft eten en drinken voor kinderen. Zo kunnen wij de kleinste gasten voorzien van pannenkoeken en wafels, vers fruit, chocolade en koekjes. Wat betreft dranken voor kinderen bieden wij een ruime keuze. Wanneer uw gasten genieten van alcoholische dranken kunnen wij de kinderen een echte alcoholvrije cocktail aanbieden! Vraag uw gratis offerte aan.

Bent u bezig met het organiseren van uw evenement? Of hoort u graag van ons welke mogelijkheden wij kunnen bieden? Ook voor evenementen die worden bezocht met speciale wensen kunnen wij een mooi arrangement samenstellen. Heeft u interesse in bijvoorbeeld het plaatsen van een frietkraam bij uw evenement? Neem dan een kijkje op onze website. Neemt u contact op met ons voor een gratis en vrijblijvende offerte? Wij staan graag voor u klaar. De beste service en producten voor een kleine prijs.

DSC_7217

Om u een indicatie te geven van de lage prijzen voor onze producten en service kunt u op onze website de prijzen zien voor een gezelschap van 100 personen. Middels een gratis offerte geven wij u graag een duidelijk en scherp geprijsd overzicht van de kosten voor uw evenement. Zo heeft u bijvoorbeeld al een koffieservice voor minder dan 3 Euro per persoon!

Wij zijn van mening dat kwaliteit betaalbaar en bereikbaar moet zijn voor iedereen. Wij bezoeken u graag met onze wafelkraam!

Geef een reactie