Food from Paradise ... available on Earth! Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.

Van ontbijt tot hapje tijdens de receptie, over luxe ovenkoeken met bediening tot uitgebreid dessertbuffet.

Een pannenkoekenfestijn of een wafelbak, uw feest zal nog lang lekker nasmaken.

Ons nieuw frietkraam ontdekken? Vanaf 15 januari 2019 beschikken we over een gloednieuwe foodtruck van waaruit we de lekkerste broodjes hamburgers, tipzak frietjes en hartige snacks kunnen aanbieden. Onze jarenlange ervaring is uw garantie op succes.

Gratis offerte

Catering | traiteur | culinair architect
John Schotsaert
Gsm Chef: +32 (0)497/28 89 21
Gsm Maître: +32 (0)472/67 52 27
Mail: post@parisroyal.be


Een mobiele frituur huren, dat is altijd feest!

Geplaatst in de categorie Catering

Je hebt binnenkort een babyborrel, een feestje in de vereniging of gewoon bij jou thuis? Je weet niet goed wat je deze keer op het menu zal zetten. Wordt het een barbecue, een mosselfeest, een steakfestijn of ga je zelf iets koken om je gasten iets lekkers aan te bieden? Dit geeft natuurlijk heel wat voorbereidingswerken, planning, en uren en uren staan koken in de keuken. Je kan je deze moeite gemakkelijk besparen! Waarom zou je niet een mobiele frituur huren?

DSC_4338

Dit klinkt misschien raar, maar er zijn professionele frituurhouders die bij jou thuis of op de zaak of in jouw vereniging met hun frituur langskomen en jullie een heerlijke tijd laten beleven. Wat is er lekkerder dan frietjes van het frietkraam? Daar kan toch niets tegen op? De frietzakjes, de geur, de echte frietvorkjes: dat kun jij zelf toch niet evenaren? En dan spreken we nog niet van de bijbehorende sausjes, vleessoorten, eventueel een slaatje erbij en misschien heeft het frietkraam ook wel nog een ijsje voorzien. Dan heb je toch wel een degelijke serieuze maaltijd kunnen voorschotelen, niet? Daarbij komt het plezier van het samen een frietje verorberen: lekker in de buitenlucht, met een fris glaasje bier erbij: dat is toch een feest op zich!

Ook de kinderen vinden het enorm leuk om zelf aan de frituur te mogen aanschuiven en kiezen wat ze graag zouden eten. En voor één keer hoeven mama of papa niet direct te betalen. Het is gewoon gratis vandaag! Om hun blije gezichtjes te zien, zou je het al doen, niet?

DSC_4638

Een mobiele frituur huren is echt niet moeilijk. Je vindt ze gewoon op internet, of je hebt wel iemand in je vrienden- of kennissenkring die ooit als eens met dergelijk frituur gewerkt heeft. Of misschien kwam er bij jou op kantoor ook al eens een frituur langs en kan je je feestje via hen laten organiseren? Kies er wel een professionele frituur uit! Als je bovendien al de kosten bij mekaar rekent, kom je waarschijnlijk veel goedkoper uit dan wanneer je alles zelf gaat doen. Frietjes op zich kosten niet zo veel, en toch zijn ze een rijkelijk maal. Laat jezelf gewoon eens verwennen met het inhuren van een frietkraam! Dan is het voor jou ook een spetterend feestje!

Geef een reactie