Food from Paradise ... available on Earth! Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.

Van ontbijt tot hapje tijdens de receptie, over luxe frietkramen met bediening tot uitgebreid dessertbuffet.

Een pannenkoekenfestijn of een wafelbak, uw feest zal nog lang lekker nasmaken.

Gratis offerte

Catering | traiteur | culinair architect
Steven De Sloover - Fleure Sasanguie
Tel: +32 (0)55/311 611
Gsm Steven: +32 (0)477/27 81 93
Gsm Fleure: +32 (0)479/83 27 40
Mail: info@parisroyal.be


Housewarming party of instuif organiseren

Geplaatst in de categorie Catering

Housewarming party of instuif organiseren

Een nieuw huis is altijd een aanpassing. Er komt altijd enorm veel bij kijken. Eerst en vooral moet je het huis in orde brengen en dozen uitpakken hoort daar ook altijd bij. Het is geen klus dat op een twee drie geklaard is.

Maar eens je goed en wel geïnstalleerd bent en alles komt een beetje in zijn plooi terecht, wil je graag  je nieuwe woonst aan iedereen laten zien. Dit wordt ook wel eens een housewarming party genoemd. Omdat jij al zoveel werk hebt gehad met de verhuis en dergelijke toestanden, wordt het verzorgen van zo’n feestje je misschien net iets te veel. Dan kan je uiteraard de hulp van de catering van Paris Royal inschakelen. Een mobiele frituur voor het huis plaatsen is een goed idee.

Paris Royal biedt een zeer uitgebreide service aan, waarbij alles mogelijk is. Je kunt kiezen uit verschillende eetkraampjes zoals een frietkraam dat je kan huren, maar ook de drankservice wordt door Paris Royal voorzien. De ideale service voor een housewarming party is een frietkraam huren,  zijn de overheerlijke verse pitabroodjes en de wokkramen. Je hoeft niet allemaal aan tafel te zitten, iedereen staat gewoon waar hij wil. De mensen komen tenslotte toch om je nieuwe huis te bewonderen.

Het dessertbuffet is ook zeker aan te raden. Hier zit zowat alles in; pannenkoeken, gebak,  ijs, soezen en nog veel meer!

One Response to “Housewarming party of instuif organiseren”

  1. Bianka schreef:

    Ik geef een instuif voor mijn verhuis wa. Geef ik ams drank en voeding

Geef een reactie