Food from Paradise ... available on Earth! Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.

Van ontbijt tot hapje tijdens de receptie, over luxe ovenkoeken met bediening tot uitgebreid dessertbuffet.

Een pannenkoekenfestijn of een wafelbak, uw feest zal nog lang lekker nasmaken.

Ons nieuw frietkraam ontdekken? Vanaf 15 januari 2019 beschikken we over een gloednieuwe foodtruck van waaruit we de lekkerste broodjes hamburgers, tipzak frietjes en hartige snacks kunnen aanbieden. Onze jarenlange ervaring is uw garantie op succes.

Gratis offerte

Catering | traiteur | culinair architect
John Schotsaert
Gsm Chef: +32 (0)497/28 89 21
Gsm Maître: +32 (0)472/67 52 27
Mail: post@parisroyal.be


Boek hier uw foodtruck en geniet

Geplaatst in de categorie Catering

Huur onze food truck

De mooie helft van het jaar staat weer voor de deur. In de lente en zomer vieren ouders hun communie- of lentefeesten, vieren we onze verjaardagen, liefst buiten, zijn er buurtbarbecues, verenigingsfeesten en heel wat andere activiteiten.

Anders
Hebt u wel eens overwogen deze keer een ander feestje te organiseren? Een andere kinderverjaardag of lentefeest? Wij bieden u de kans dit te doen. Dankzij onze foodtruck hebt u geen omkijken naar eten voor uw gasten. Dat regelen wij voor u. Een foodtruck huren betekent dat u kunt kiezen uit diverse garnituren die vers voor uw gasten bereidt worden. Naast de truck zetten we ook partytafels neer, zodat het lijkt alsof het feest op een strand of op een plein plaats vindt. Verras uw gasten dit jaar met een wel heel bijzonder feest.

DSC_7178

Kinderverjaardag
Dit geldt overigens ook voor kinderfeestjes. U hoeft niet langer alle kinderen in auto’s naar een feestplek te vervoeren. Wij bakken wafels, met allerlei toevoegingen, zodat de kleine gasten volop kunnen genieten. Uw kind kan de trendsetter worden, met een geheel nieuwe invulling van zijn of haar verjaardag. Zoals nog niemand het eerder gedaan heeft. Ziet u ook al die enthousiaste kinderen al aan de foodtruck staan om een wafel of pannenkoek met slagroom en verse aardbeien te bestellen? Daar zal nog lang over gesproken worden.

Communie- of lentefeest
Ook dit jaar zullen weer heel wat jongeren hun communie vieren en zijn er weer veel lentefeesten te verwachten. Wie dit eerder beleefd heeft, weet dat het een geweldige happening is, waar pa en ma aan het eind doodmoe zijn van al het gesleep met voedsel en hapjes. U kunt dus nu onze food truck huren en wij nemen al dat werk van u over. Ons personeel zorgt voor de hapjes en voor allerlei extra’s. Op die manier wordt het een uiterst relaxt communie- of lentefeest en een feest waarop de gasten verrast worden met een wel heel bijzondere manier van catering.

Buurtfeest
Het spreekt voor zich dat u voor buurtfeesten of voor de vlooienmarkt van uw vereniging onze foodtruck kunt huren. Op die manier creëert u een extra lokkertje voor de bezoekers. Bijvoorbeeld gratis wafels voor de kleintjes en een gratis hapje voor de volwassen leden van uw vereniging. Wat betreft het buurtfeest hebt u een extra publiektrekker, want uiteraard wil de hele buurt weten waarom er een food truck staat en wat men daar te bieden heeft. Waarschijnlijk wordt dit wel het drukst bezochte buurtfeest sinds jaren. Zeker wanneer de catering aangepast wordt bij wat u als organisatoren weet dat uw buurtgenoten het liefst eten. We spreken niet alleen de catering met u af, maar ook de tijd dat onze truck op uw feest aanwezig zal zijn. Zo kunt u ook aan het eind van de markt, het feest, de tombola uw gasten nog een lekkernij aanbieden. Uiteindelijk wil iedereen graag dat de gasten tevreden naar huis gaan en met veel plezier op het feest terugkijken, zodat ze bij uw volgende activiteit weer van de partij zullen zijn.

 

 

One Response to “Boek hier uw foodtruck en geniet”

  1. Tim De Geyter schreef:

    wij hebben een commuie feest volgende jaar en willen graag meer info krijgen van jullie opties.
    mvg,

    GSM: 0477 48 48 55

Geef een reactie