Food from Paradise ... available on Earth! Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.

Van ontbijt tot hapje tijdens de receptie, over luxe frietkramen met bediening tot uitgebreid dessertbuffet.

Een pannenkoekenfestijn of een wafelbak, uw feest zal nog lang lekker nasmaken.

Gratis offerte

Catering | traiteur | culinair architect
Steven De Sloover - Fleure Sasanguie
Tel: +32 (0)55/311 611
Gsm Steven: +32 (0)477/27 81 93
Gsm Fleure: +32 (0)479/83 27 40
Mail: info@parisroyal.be


Een mobiele frituur huren in West Vlaanderen

Geplaatst in de categorie Catering

Een frietkraam of mobiele frituur is altijd een gewenste gast op een feest. Iedereen lust wel een stevige tipzak frietjes en vooral als ze nog eens overheerlijk klaargemaakt worden in een professioneel uitgerust, mobiel frietkraam. Aan deze eisen voldoet de mobiele frituur van Catering Paris Royal die ook frietjes serveert in West Vlaanderen en omstreken.
Eenmaal onze frituur op het feest is aangekomen, wordt alles voorbereid. Binnen een half uur is iedereen op het feest van een tipzak frietjes met een vleessoort naar keuze bediend. Uiteraard worden de mensen gedurende enkele uren verwend en mogen ze zoveel eten als ze willen. Wij houden rekening met alles, u hoeft zich nergens zorgen over te maken en dit allemaal voor een betaalbare prijs. Professionele begeleiding is onze garantie! Wij bereiden de voeding met het oog op hygiëne, versheid en kwaliteit. Dit zal u niet alleen weten omdat wij het zeggen, maar we zullen het ook bewijzen doordat u het zal smaken. Wij laten u kiezen uit een rijkelijk assortissement. Zo hebben wij frietjes ter uwer beschikking met frikandellen, hamburgers, pita, braadworsten e.a.
Heb je niet genoeg met 1 frietkraam? Wij hebben ook nog een pannenkoekenkraam, een pitakraam, een hamburgerkraam… Voor elk wat wils.
Catering Paris Royal vervult uw eisen met dit frietkraam dat U kan huren, dat er niet allen goed uitziet, maar ook kwaliteit levert.

6 Responses to “Een mobiele frituur huren in West Vlaanderen”

 1. linda schreef:

  Beste,

  Op vrijdag 16/09 vieren het OCMW van Oostende het 50 jarig bestaan van de Brem (kinderopvangtehuis).

  Graag hadden we alle personeelsleden getrakteerd op een portie frietjes.

  Ik schat dat er ongeveer 350 – 400 personen aanwezig zullen zijn.

  Alles verloopt via inschrijvingen, wij kunnen dus perfect een week vooraf het correcte aantal geven.

  Is het mogelijk om voor ons een voorstel te doen.
  Lukt dit voor zo’n groep mensen met niet te lange wachtrijen?

  Alvast bedankt voor jullie antwoord.

  Met Vriendelijke Groeten,
  Verhaeghe Linda
  Hoofd Horeca
  Sociaal Huis Oostende

  Tel : 059/ 55 56 05 of
  GSM : 0498/92 91 51
  Fax : 059/ 55 55 55

 2. Tom lowagie schreef:

  Graar prijsofferte voor ons Schoolfeest op zat 28 april 2012 : 250 kinderen voorzien van 1 portie friet met mayonaise of ketchup + 1frikandel. Kunt u ons hiervoor een prijsofferte bezorgen ?
  Alvast bedaknt

 3. marnick verhaeghe schreef:

  Hallo
  Is dat ook mogelijk voor een klein verjaardagsfeestje van 18a20pers ?zoja wil je prijs geven voor frietjes met keuze van 3 stuken vlees of heb je voorstel ?
  grtjs

 4. ghislaine schreef:

  Hallo

  Voor een benefiet actie die wij organiseren voor iemand die voor de 3de keer getroffen is door kanker zouden wij graag u prijzen kennen voor een frietkotje met frietjes uiteraard saus en 1 of 2 stukken vlees. Dit zou voor een 60 tal volwassen zijn en 10 kinderen (tussen 2 en 10 jaar)
  Het feest gaat door op zondag 12 augustus.

  Alvast bedankt voor de moeite!
  mvg

 5. tina maddens schreef:

  het is bij mij thuis een sweet sixteen fuifje op zaterdag 22 sept 12. Wij zijn nu momenteel met ongeveer 26 zestienjarigen. Wij zouden graag een frietkot aan huis hebben kun je mij een prijsofferte bezorgen aub ? frieten met vlees en sausen a volonte

  alvast bedankt

  tina maddens

 6. devriendt kristien schreef:

  beste,graag wil ik weten voor mijn zoon die 18 jaar word ,(het feestje gaat door in poelkapelle op vrijdag 21 oktober 2016) welke voorstellen jullie kunnen bieden voor een ongeveer 30 volwassenen en een 6 tal kinderen,grts kristien

Geef een reactie