Food from Paradise ... available on Earth! Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.

Van ontbijt tot hapje tijdens de receptie, over luxe ovenkoeken met bediening tot uitgebreid dessertbuffet.

Een pannenkoekenfestijn of een wafelbak, uw feest zal nog lang lekker nasmaken.

Ons nieuw frietkraam ontdekken? Vanaf 15 januari 2019 beschikken we over een gloednieuwe foodtruck van waaruit we de lekkerste broodjes hamburgers, tipzak frietjes en hartige snacks kunnen aanbieden. Onze jarenlange ervaring is uw garantie op succes.

Gratis offerte

Catering | traiteur | culinair architect
John Schotsaert
Gsm Chef: +32 (0)497/28 89 21
Gsm Maître: +32 (0)472/67 52 27
Mail: post@parisroyal.be


Wij helpen u graag met de catering op uw trouwfuif

Geplaatst in de categorie Catering

Een knallende trouwfuif? Dat kan!

Steeds meer mensen willen liever geen traditioneel trouwfeest. De zogenaamde trouwfuif is dan ook enorm in opkomst. Het is een totaal andere aanpak die voor heel veel verrassingen voor uw gasten zorgt.

Verwachtingen

Het traditionele trouwfeest is makkelijk met een paar kernbegrippen te omschrijven:

1. Receptie.
2. Feest met familie en vrienden.
3. Mensen die het bruidspaar toespreken.
4. Een orkest dat naast feestmuziek ook spelletjes arrangeert.
5. Een lopend buffet.

De vraag is of deze aanpak aan uw verwachtingen voldoet. Of het niet wat minder traditioneel, wat moderner kan. De trouwfuif voorziet hierin.

De voordelen:
1. U kunt meer mensen uitnodigen om mee te feesten.
2. Het is geen avondje waar iedereen star aan een tafeltje zit, maar waar iedereen staat.
3. De muziek bepaalt u zelf, bijvoorbeeld via een van de voren opgenomen lievelingsmuziek app.
4. Het feestbuffet verandert -bijvoorbeeld- in een gezellige barbecue, mobiele frituur of spetterend dessertenbuffet.

Anders

Durft u een Belgische mobiele frituur, zoals dat zo mooi heet, op uw trouwfeest te plaatsen? Een zeer verzorgde lounge hoek, waar de gasten aan het eind van de avond kunnen genieten van heerlijke tipzak frietjes met bijgerechten. Als traiteur zorgen we uiteraard, in goed overleg met u, er voor dat de producten vers en zelf gemaakt zijn. Kunt u zich de verbazing en de opwinding van uw gasten al voorstellen als er om middernacht een heuse mobiele frituur geopend wordt?

DSC_7178

Catering

Natuurlijk verzorgen we ook graag uw lopend buffet of, zoals gezegd, uw barbecue. Alles geheel volgens uw wensen. Samen met u plannen we de ‘genietmomenten’ en de producten die u graag wilt aanbieden. Daarbij geldt dat we als traiteur de hele catering met alle mogelijke zorg omkleden, zodat uw gasten de knallende trouwfuif nog heel lang in herinnering zullen hebben. Dat kan door bij zomers weer een heuse ijscokar rond te laten rijden, waar uw gasten vers schepijs kunnen halen. Of dat u iedereen verrast met een dessertbuffet, waar allerlei lekkernijen te vinden zullen zijn.

Gezelligheid

Geen verplichte nummers, geen vaststaand programma, gewoon een feest met vrienden die met u en uw partner de verbintenis in het huwelijk willen vieren. Maar dan op een wijze die in onze tijd past. Waarbij de gasten niet plichtgetrouw roepen hoe leuk het was. Waar de gasten wat langer blijven, zoals dat op een fuif gebruikelijk is. Waar ze met elkaar gesprekken voeren, een drankje nemen en volop van al het gebodene genieten. Wij zorgen er voor dat er voldoende te genieten valt. Dat alles vers is en er voortreffelijk van smaak is. Dat er voldoende is en dat uw gasten niets te kort komen. Het enige waar u zich om hoeft te bekommeren is om de gasten, al het andere nemen wij graag van u over. Overigens doen we dat uiteraard ook voor uw 25- of 40-jarig trouwjubileum.

DSC_4238

We nodigen u graag uit met ons te overleggen om van uw feest een ware fuif te maken.

 

Geef een reactie