Food from Paradise ... available on Earth! Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.

Van ontbijt tot hapje tijdens de receptie, over luxe ovenkoeken met bediening tot uitgebreid dessertbuffet.

Een pannenkoekenfestijn of een wafelbak, uw feest zal nog lang lekker nasmaken.

Ons nieuw frietkraam ontdekken? Vanaf 15 januari 2019 beschikken we over een gloednieuwe foodtruck van waaruit we de lekkerste broodjes hamburgers, tipzak frietjes en hartige snacks kunnen aanbieden. Onze jarenlange ervaring is uw garantie op succes.

Gratis offerte

Catering | traiteur | culinair architect
John Schotsaert
Gsm Chef: +32 (0)497/28 89 21
Gsm Maître: +32 (0)472/67 52 27
Mail: post@parisroyal.be


De warme geur van ovenkoeken: gezelligheid gegarandeerd!

Geplaatst in de categorie Traiteur

Wat is er nu huiselijker en knusser dan binnenkomen in een ruimte die heerlijk geurt naar een warm gerecht uit de oven? De geuren die onze ovenkoeken verspreiden geven uw gasten direct een warm welkom.

Ovenkoeken of belegde broodjes?

Op veel vergaderingen, feestjes en borrels is het gebruikelijk: er ligt een grote schaal belegde broodjes klaar. Kadetjes, pistolets of andere broodjes belegd met kaas, vleeswaren, groenten, salades en vis smaken veel gasten zeer goed. Maar waarom altijd kiezen voor de gebruikelijke weg? Wie zich wil onderscheiden, kiest voor iets anders dan de vaak geziene broodjes op borreltijd, tijdens het lunchuur of bij een speciale gelegenheid. Een bijzonder moment verdient bijzondere etenswaren. Onze ovenkoeken zijn daarvoor meer dan geschikt: daarmee onderscheidt u zich, zonder dat u hoeft in te leveren op de smaak of de hoeveelheid van het eten dat er voor uw gasten beschikbaar is. Rijkgevulde ovenkoeken op mooie schalen zijn minstens zo aantrekkelijk voor genodigden als de gebruikelijke stapels broodjes die u al zo vaak gezien heeft.

Ovenkoeken: wat zijn dat eigenlijk?

De ovenkoeken die wij aanbieden worden in de oven op stenen bereid. Dat zorgt niet alleen voor een sublieme smaak en een zeer krokante structuur, maar ook voor een warme en gezellige geur die zich snel zal verspreiden op het feestje, de borrel of de lunch waarvoor u catering nodig heeft. Familie, vrienden of collega’s maken alvast kennis met de geur van de ovenkoeken terwijl ze vers worden gebakken. Vervolgens presenteren we onze grote, ronde ovenkoeken op schalen, waarbij natuurlijk verschillende soorten beleg gepresenteerd worden. Daarbij houden we rekening met al uw gasten. Voor de kinderen zijn er koeken met salades, voor de volwassenen wordt steeds voor een andere culinaire beleving gezorgd. Zo zijn er koeken met visbeleg (zoals tonijn of zalm, maar ook met mosterd, salade en kaas. U hoeft niet bang te zijn dat er te weinig is: onze ovenkoeken zijn maar liefst 30 centimeter in doorsnee.

turks_brood_taart_truffel_parmezaan_zongedroogde_tomaatjes_rosbief

De presentatie van de koeken

De koeken alleen maken uw feestje nog niet compleet. Wat is een babyborrel, lunch, vergadering of jubileum zonder bijpassende drankjes? Daarom bieden we naast de krokante koeken met culinair beleg ook goede koffie en thee aan. De koffie wordt natuurlijk vers gezet om optimaal te complimenteren met de net gebakken koeken. Voor wie liever gaat voor thee, zijn er verschillende theesoorten. Natuurlijk wordt er voor melk en zoetstoffen (suiker, maar ook zoetjes) gezorgd. Voor wie het helemaal compleet wil maken, zijn er ook ovenkoeken te verkrijgen met borrelhapjes, fruitsap en een welkomstdrankje. U sluit de maaltijd natuurlijk af met zoete desserthapjes, die perfect bij onze zorgvuldig gekozen koffie passen.

Formules om de koeken te leveren

Wilt u ook genieten van onze verse, krokante koeken met rijk beleg? Ziet u de aanvullende hapjes en drankjes wel zitten? Dan kunt u gebruikmaken van verschillende formules. Zo bieden we formules in bediening en afhaal formules aan. U kunt daarbij kiezen tussen verschillende pakketten. Gaat u voor de ovenkoeken alleen, wilt u die laten aanvullen met koffie en thee of wilt u een compleet pakket op uw feestje, dat bestaat uit ovenkoeken, borrelhapjes en een dessert aangevuld met koffie, thee en fruitsap? De ovenkoeken worden ter plekke afgebakken en geserveerd. Op deze manier maakt u optimaal gebruik van onze gastvrije service. Wilt u liever afhalen? Ook dat kan. Ook dan kunt u uw eigen keuze maken in belegsoorten en aanvullingen, zoals koffie en thee. U bestelt dan altijd per acht ovenkoeken, met een minimum van 24 ovenkoeken. Op een feestje kunt u gaan voor een hip, royaal of deluxe pakket, waarbij het onderscheid bestaat uit de hoeveelheid koeken per persoon en het aantal desserthapjes. Ook een onderscheidend hapje op uw borrel of feestje? Een originele versnapering tijdens een lunch of jubileum? Ga voor onze verse koeken, die zowel ter plekke afgebakken als afgehaald kunnen worden!

Geef een reactie