Food from Paradise ... available on Earth! Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.

Van ontbijt tot hapje tijdens de receptie, over luxe ovenkoeken met bediening tot uitgebreid dessertbuffet.

Een pannenkoekenfestijn of een wafelbak, uw feest zal nog lang lekker nasmaken.

Ons nieuw frietkraam ontdekken? Vanaf 15 januari 2019 beschikken we over een gloednieuwe foodtruck van waaruit we de lekkerste broodjes hamburgers, tipzak frietjes en hartige snacks kunnen aanbieden. Onze jarenlange ervaring is uw garantie op succes.

Gratis offerte

Catering | traiteur | culinair architect
John Schotsaert
Gsm Chef: +32 (0)497/28 89 21
Gsm Maître: +32 (0)472/67 52 27
Mail: post@parisroyal.be


Een trouwfuif organiseren is de sleutel tot een geslaagd huwelijk

Geplaatst in de categorie Traiteur

Een budgetvriendelijke trouwfuif is de sleutel tot een geslaagd huwelijk

De trouwdag is voor veel mensen de mooiste dag van hun leven. Echter kiezen tegenwoordig steeds meer mensen om niet in het huwelijksbootje te stappen. Eén van de redenen die daarbij een grote rol speelt is het kostenplaatje van de huwelijksdag. Mensen geven het geld liever uit aan nieuwe meubels of een verre reis. Maar het is een groot misverstand dat een trouwfuif duizenden tot tienduizenden euro’s moet kosten. De huwelijksdag kost zoveel als u zelf bepaalt. Een budgetvriendelijk huwelijksfuif hoeft niet minder speciaal of minder leuk te zijn. Sterker nog, jullie als bruidspaar kunnen er nog meer van genieten, wetende dat er juist vanwege het budget die verre reis nog op de planning kan staan, of die mooie bank kan worden aangeschaft.

Hoe houdt u uw trouwfuif budgetvriendelijk?

Er zijn een aantal kostenposten waar u op kunt bezuinigen. Als eerste is het het aantal gasten. Want elke gast wil wat te eten en te drinken en dat kost geld. Wees kritisch bij het opstellen van uw gastenlijst. Het aantal gasten bepaalt niet of een huwelijksdag geslaagd is, maar wel wie uw gasten zijn. Een andere belangrijke kostenpost is de trouwlocatie. Vindt u het heel belangrijk om in een prachtig authentiek kasteeltje te trouwen? Tsja, dan moet u er wel wat voor neerleggen. Maar een leuke authentieke boerderij in een dorp verderop kan net zo’n beleving geven. Ten slotte is een belangrijke kostenpost de hapjes en de drankjes. Dit is een kostenpost dat vaak onderschat wordt, mensen schrikken vaak van de prijs. Het inhuren van een catering of traiteur kan heel duur uitpakken, maar dat is helemaal niet nodig. Bij Traiteur Paris Royal weten we als geen ander hoe we de kosten beperkt kunnen houden, maar hoe we toch de heerlijkste hapjes kunnen bieden. Het eten en drinken is een belangrijk concept op een huwelijksdag. Gasten onthouden vaak jaren later nog of het eten en drinken op een trouwdag goed of slecht was. En u wilt natuurlijk niets liever dan dat ze uw huwelijksdag op een positieve manier herinneren!

12733609_10153217740727024_8267495341838904193_n

Hoe ziet een budgetvriendelijke trouwfeest eruit?

Paris Royal heeft veel ervaring in de catering en door de loop der jaren heen hebben we veel kennis ontwikkeld over hoe een perfecte huwelijksfuif er voor het bruidspaar, maar ook voor de gasten eruit kan zien. Waar veel gasten altijd naar uitkijken, na het diner te hebben verorberd, is het dessertbuffet. Bij Paris Royal schenken we daar dus veel aandacht aan. We hebben een zeer uitgebreid assortiment beschikbaar, eventueel met koffieservice en welkomstdrank. Vervolgens start na het dessertbuffet het feest ’s avonds, waar vaak nog extra gasten komen. Een mooie tijd voor het starten van het feest ’s avonds is rond 21.00 uur. Mensen vinden het prettig om met een welkomstdrankje ontvangen te worden. Tijdens het feest kunnen diverse hapjes worden rondgebracht. Ten slotte is het belangrijk om ook aandacht te geven aan het einde van het feest. Het begin en het einde van het feest blijft namelijk bij de meeste mensen het beste opgeslagen in het geheugen. Na veel gedronken te hebben, vinden veel mensen het heerlijk om af te sluiten met een hapje. Bij ons bent u daarom in de gelegenheid om een frietkraam te huren met diverse snackformules. De gasten gaan dan ongetwijfeld met een tevreden en verzadigd gevoel op huis aan.

One Response to “Een trouwfuif organiseren is de sleutel tot een geslaagd huwelijk”

 1. inge de smedt schreef:

  Beste,
  wij trouwen op zaterdag 13 oktober 2018.
  We huurden reeds een doodgewone feestzaal die we zelf willen aankleden.
  Maar we zitten nu zowat verveeld met “wat bieden we aan om te eten?” we willen geen gewoon “tafelfeest” waar iedereen uren aan de tafel verschillende gangen moet verorberen.
  Maar willen het ook financieel niet te duur maken.
  Jullie leuke ideetjes?
  We nodigen zo’n 140 mensen uit voor het feest.
  Voorafgaande door een receptie waar een 60 tal extra mensen zullen aanwezig zijn.
  grtjes
  Inge

Geef een reactie