Food from Paradise ... available on Earth! Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.

Van ontbijt tot hapje tijdens de receptie, over luxe frietkramen met bediening tot uitgebreid dessertbuffet.

Een pannenkoekenfestijn of een wafelbak, uw feest zal nog lang lekker nasmaken.

Gratis offerte

Catering | traiteur | culinair architect
Steven De Sloover - Fleure Sasanguie
Tel: +32 (0)55/311 611
Gsm Steven: +32 (0)477/27 81 93
Gsm Fleure: +32 (0)479/83 27 40
Mail: info@parisroyal.be


Eetkramen huren | personeelsfeest | pastabar of buffet

Geplaatst in de categorie Traiteur

Eetkraam huren | personeelsfeest | pastabar of buffet

Mei en juni zijn de feestmaanden bij uitstek: de lente is er, de natuur herleeft en de bloemen en planten tonen zich van hun mooiste kant. Ideaal dus om je personeelsfeest te geven.
Niets zo leuk om je personeel en hun familie eens op een andere manier te leren kennen.  Als dit  buiten kan in de natuur; is dit nog zo leuk.
Onze firma ligt in de ambachtelijk zone en is dus omgeven van groen en bos. Een ideaal kader voor ons personeelsfeest buiten te laten doorgaan. Nu nog bidden voor de zon en de warme temperaturen einde mei.

Twee  jaar geleden hebben we pannenkoeken en wafels uitgedeeld op ons personeelsfeest. Dit was ook een overdonderend succes.  Maar verandering van spijs doet eten. Dit jaar hebben we gekozen voor een zuiders tintje: het mag wat hotter en spiciër zijn.  Wat we niet veranderd hebben is de traiteur van dienst: we hebben terug gekozen voor  de traiteur Paris Royal . Ditmaal gaan we voor de pastabar, het pasta buffet en de wokbuffeten.  Er zijn verschillende soorten pasta’s en sausjes die geserveerd worden vanuit het pastakraam. En voor de mensen die het nog iets pikanter wensen: is er de Thaimix en de Indianmix.

Keuze genoeg en voor elk wat wils. De weergoden in België zijn niet om te kopen, dus gaan we plaatsen binnen voorzien, maar we hopen toch op zon en minstens 20 graden. De catering Paris Royal brengt verscheidene partytafels mee  zodat de mensen buiten kunnen aperitieven en eten. Dit geeft ook extra cachet en en zuiders sfeertje aan je feest.

Als afsluiter gaan we voor het ijscrèmebuffet, ook dit wordt voorzien door de catering Paris Royal. Ja ja laat de zon maar komen en dan gaan wij genieten van de pasta, rijst en ijscrème. We kijken er al naar uit.

Geef een reactie