Food from Paradise ... available on Earth! Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.

Van ontbijt tot hapje tijdens de receptie, over luxe ovenkoeken met bediening tot uitgebreid dessertbuffet.

Een pannenkoekenfestijn of een wafelbak, uw feest zal nog lang lekker nasmaken.

Ons nieuw frietkraam ontdekken? Vanaf 15 januari 2019 beschikken we over een gloednieuwe foodtruck van waaruit we de lekkerste broodjes hamburgers, tipzak frietjes en hartige snacks kunnen aanbieden. Onze jarenlange ervaring is uw garantie op succes.

Gratis offerte

Catering | traiteur | culinair architect
John Schotsaert
Gsm Chef: +32 (0)497/28 89 21
Gsm Maître: +32 (0)472/67 52 27
Mail: post@parisroyal.be


Laat ieders smaakpupillen prikkelen met een dessertbuffet

Geplaatst in de categorie Traiteur

Een uitgebreid diner kan niet zonder een smakelijke afsluiting. Met een dessertbuffet sluit u een heerlijk diner af met een variatie aan heerlijkheden die ieders zintuigen laten prikkelen. Het past perfect bij elke gelegenheid en door het uitgebreide assortiment is er voor iedereen volop keuze.

Wordt het de chocolademousse of toch de tiramisu?

Het woord buffet zegt het al. Een tafel vol met lekkernijen. Uw traiteur heeft met veel zorgvuldigheid een dessertbuffet samengesteld die aansluiten op uw wensen. Zo kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan taarten, verschillende bavarois, vers fruit of een ijsbuffet. De kinderen mogen natuurlijk ook niet vergeten worden, met verse pannenkoekjes kunnen zij naar hartenlust smullen. Met een tafel vol desserts hoeft u zich geen zorgen te maken of uw gasten het dessert lekker zullen vinden. Zij hebben volop de keuze om te genieten van hun favoriete nagerecht.

11150305_10152653880117024_3584465629176626193_n

Zelf kokkerellen of de traiteur? Afhankelijk van het aantal gasten dat u wilt ontvangen is het wellicht een optie om de catering uit te besteden. Zo hoeft u niet urenlang in de keuken te staan en weet u zeker dat u maaltijden van hoogwaardige kwaliteit serveert aan uw gasten. Uw traiteur werkt volgens alle kwaliteitsnormen en hygiënevoorschriften. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. U kunt kiezen uit verschillende buffetten welke passend zijn voor uw budget.

Voor elke gelegenheid Of u nu gaat trouwen of een babyborrel organiseert uw gasten verwachten een ontvangst met een hapje en drankje. Door het uit te besteden kunt u zorgeloos genieten van uw event en weet u zeker dat u een goede indruk achter laat.

Huwelijk

Op de mooiste dag van uw leven wilt u alleen maar genieten van elkaar en van uw gasten. Na een prachtige dag is het tijd voor een uitgebreid diner met uw dierbaren. Met een buffet biedt u volop keuze aan, zo weet u zeker dat zij goed verzorgd worden. Met als afsluiting een uitgebreid assortiment aan desserts laat u vast en zeker een onvergetelijke indruk achter. Of men nu trek heeft in pannenkoeken met ijs of een stuk Miserable taart, het kan allemaal.

Receptie

Ook voor recepties is een dessertbuffet een traktatie voor genodigden. Onder het genot van een wijntje of een kopje koffie kan men genieten van het ruime assortiment aan taarten. Op een warme dag biedt het grote assortiment aan ijs en vers fruit een verfrissende verkoeling. Of u nu een zakelijke receptie organiseert of een informele receptie, een buffet met nagerechten valt altijd in de smaak.

Tuinfeest

Een warme zomerdag afsluiten met een barbecue en als nagerecht een tafel vol verkoelende desserts is niet alleen voor u heel handig maar voor uw gasten ook nog eens een verwennerij. Het voordeel van een buffet is dat men hoeveelheden kan afstemmen naar behoefte. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of de afgestemde porties wel voldoende zijn.

Babyborrel

U en uw baby staan deze dag in het stralende middelpunt. Familieleden, vrienden en kennissen zijn nieuwsgierig naar de kleine baby en deze dag staat helemaal in het teken van uw pasgeborene. Met een buffet van verschillende taarten, pannenkoekjes, ijs en vers fruit heeft u geen omkijken meer. Het enige wat rest is genieten van deze dag en de felicitaties in ontvangst nemen.

Walking dinner

Tegenwoordig is het organiseren van een walking dinner erg in trek. Voor elke gang loopt men naar een ander huis. Zo kunt u bij het ene huis genieten van een voorgerecht en bij het andere huis van een hoofdgerecht. Laat uw gasten verrassen door een buffet voor te schotelen van verschillende desserts. Zo kan men proeven van een stuk exquise Javanois taart of een overheerlijke tiramisu.

Een tafel met kleurrijke nagerechten past bij iedere gelegenheid. Voor oud en jong, er is keuze genoeg. Afhankelijk van uw budget kunt u het zo luxe maken als u zelf wilt. Maar voor elke prijs is iets passends te vinden. Ieder event staat op zich en vraagt de bijbehorende planning en aanpak. Door buffetten uit te besteden behoudt u het overzicht en heeft u meer tijd voor het event zelf.

Geef een reactie